Maak kennis met het glutenvrije leven door onze cursus glutenvrij leven. Ontdek het glutenvrije dieet met onze training op een gezonde, gebalanceerde en leuke manier!

We bieden je een training aan hoe je een glutenvrij dieet kunt volgen in jouw leven. We willen in deze cursus de basisprincipes en eerste stappen laten zien naar een dieet zonder gluten. En graag laten we je ook zien hoe je dit op een gezonde en evenwichtige manier doet. Want ondanks dat een glutenvrij dieet gezonde eigenschappen heeft is dit nog niet vanzelfsprekend ook in een gezond balans. We geven je graag praktische tips om je te helpen, maar ook om het leuk te maken voor jou en je omgeving!

Cursus Glutenvrij levenWat bieden we je aan in de cursus glutenvrij leven:

  • Hoe start je met een glutenvrij dieet?
  • Glutenvrij eten in een gezonde balans
  • Praktische tips voor thuis en onderweg
  • Hoe ga je om met uit eten of vakantie met een glutenvrij dieet
  • Je gaat bij iemand eten, op welke manier kun je jouw gastheer/-vrouw helpen een glutenvrije maaltijd op tafel te zetten?
  • Ideeën voor een glutenvrij menu
  • Glutenvrije recepten
  • Alternatieven en mogelijkheden voor producten met gluten
  • En nog veel meer waardevolle inhoud voor zowel beginnende als gevorderden in het glutenvrije leven

Het kan om verschillende redenen zijn dat je overweegt om te starten met een glutenvrij dieet in je leven. Soms is het noodgedwongen door ziekte zoals coeliakie, óf wil je glutenvrij eten om gezonder te leven, óf wellicht om af te vallen. Graag wijs ik je op ons gratis e-book over het glutenvrije leven, in dit e-book gaan we in op de zin en onzin van het glutenvrij dieet. Dit zal je tevens helpen om een beslissing te maken om wel of niet voor een glutenvrij leven te kiezen. Op het moment dat je wilt starten met een glutenvrij dieet of als je al een langere tijd glutenvrij eet: we helpen je graag verder en aangenamer!

De praktijk wijst namelijk uit dat het volgen van een (strikt) glutenvrij dieet nog niet zo eenvoudig is om op een goede, gezonde en leuke manier te doen. Toch is het mogelijk om dit allemaal te combineren voor jong én oud!

De online cursus glutenvrij leven is binnenkort hier beschikbaar!

Blijf op de hoogte en ontvang een mail zodra de cursus gaat starten:

Schrijf je in om op hoogte te blijven van start cursus

* verplicht veld
Sluit Menu