Glutenvrije maaltijd bestellen online

Glutenvrije maaltijd bestellen online

Een glutenvrije maaltijd bestellen online klinkt ideaal, maar in de praktijk niet altijd even eenvoudig. Daarom hier wat aanbieders verzameld waar het mogelijk is online een maaltijd te bestellen. En wat tips om op te letten bij het zoeken naar gluten vrij eten om thuis te laten bezorgen.

Allereerst interessant om te weten wat veel bestelde gerechten zijn die besteld worden. Veel voorkomend zijn pizza’s, sushi, hamburgers, maaltijdsalades, gerechten met kip, pasta, Indonesisch of Chinees. Of denk aan shoarma, kebab, bittergarnituur of andere snacks zoals frikandellen met patat.

De keuze voor glutenvrij eten is helaas toch een stuk beperkter doordat er in de bereiding of samenstelling van ingrediënten geen rekening gehouden wordt om het glutenvrij aan te bieden. Gelukkig zijn er echter steeds meer die begrijpen hoe dit wel gerealiseerd kan worden!

Allereerst een opsomming van bekende leveranciers die glutenvrije opties bieden om te laten bezorgen aan huis. Daarna volgen tips hoe je lokale aanbieders kunt terugvinden die glutenvrije maaltijden bezorgen.

Glutenvrij thuis laten bezorgen

Tips om restaurants in de buurt te vinden die glutenvrij bezorgen

Hierin is wat mij betreft de beste methode om te zoeken welke restaurants bezorgen bij jou thuis en op hun website te kijken of er een allergenenlijst is of om deze op te gaan bellen. Wanneer er een allergenenlijst aanwezig is open ik deze vaak naast de pagina waar je kan bestellen zodat je de opties kunt doorlopen en bestellen die je wilt hebben. Vermeld altijd bij het bestellen dat het belangrijk is om bepaalde of alle gerechten glutenvrij te bereiden. Vraag wanneer dit niet kan ze je contacten hierover. Bestel je voor het eerst bij een restaurant, dan bel ik vaak eerst even op om te vragen of het echt glutenvrij kan.

Via thuisbezorgd (https://www.thuisbezorgd.nl/glutenvrij-bestellen) kun je bijvoorbeeld restaurants opzoeken, alleen kom je vervolgens toch nog in een enorme lijst terecht met opties waar gluten inzitten bij de genoemde restaurants.

Het zal soms wat meer moeite kosten in het begin. Maar heb je eenmaal een aantal adressen gevonden waar je glutenvrij een maaltijd kan bestellen dan wordt het een stuk makkelijker. Daarbij nog een tip: voeg de websites van restaurants toe aan een mapje in je favorieten zodat je ze op een later moment weer terug kan vinden! Deel met ons waar jij glutenvrij een maaltijd besteld om thuis te laten bezorgen zodat anderen er ook hun voordeel mee kunnen doen. En waarschijnlijk hoe meer er glutenvrij besteld gaat worden des te meer aanbod er zal komen!

Geef een reactie

Sluit Menu