Glutenvrije restaurants in Haarlem
Glutenvrije restaurants in Haarlem

Glutenvrije restaurants in Haarlem

Inmiddels hebben we in ons overzicht van glutenvrije eetgelegenheden al heel wat tips verzameld in en rondom Haarlem. Om die reden zetten we graag de glutenvrije restaurants in Haarlem eens voor je op een rijtje. Ontbreekt er nog een restaurant waar je ook goed glutenvrij kunt eten in of rondom Haarlem? Stuur jouw tip dan nu ook in!

Glutenvrije restaurants in Haarlem

Haarlem is een leuke en gezellige stad, om tal van redenen een bezoekje waard. Zo wordt Haarlem vaak genoemd als een van de leukste steden in Nederland om te winkelen, maar bijvoorbeeld ook vanwege de gezellige sfeer die het centrum heeft. Er zijn tal van leuk activiteiten te doen en heel wat culturele bezoekjes te doen. Naast deze pluspunten is Haarlem absoluut ook heel gezellig vanwege de vele eetgelegenheden.

En het soort restaurants zijn dan ook heel uiteenlopend qua keuken, sfeer en prijs. Gelukkig worden er in veel restaurants ook steeds meer rekening gehouden met allergieën en intoleranties. Zo zijn er dan ook heel wat glutenvrije plekken om te eten in Haarlem.

Jetties – Haarlem

Glutenvrije patat bij Friethoes in Haarlem

Rubens burgers

Glutenvrije taart bij Hofje zonder Zorgen in Haarlem

Restaurant Parels Haarlem

BAGELS & BEANS HAARLEM

Jopenkerk Haarlem

By Lima Haarlem

Woodstone – glutenvrije pizza in Haarlem

De Beren Haarlem

Diga

Snackroom De Marsman

Glutenvrije restaurants rondom Haarlem

Wellicht dat je liever de drukte van de stad even wilt ontsnappen? Dan hierbij ook een aantal tips voor restaurants in de directe omgeving van Haarlem. In sommige gevallen direct te combineren met een bezoek aan een leuke omgeving of een gezellig uitje.  Kortom trek er eens op uit en ontdek wat de omgeving rondom Haarlem te bieden heeft. En geniet er dubbel van door een leuk glutenvrij restaurant te bezoeken!

Restaurant Vork en mes in Hoofddorp

De Toerist

Pannenkoekenboerderij Onder de Platanen

 

 

Geef een reactie

Sluit Menu