Je bekijkt nu Restaurant Vork en mes in Hoofddorp

Restaurant Vork en mes in Hoofddorp

Vork en mes is gevestigd dichtbij Hoofddorp op een bijzondere locatie aan het water in het Haarlemse bos. Hierdoor waan je jezelf direct even in een andere wereld en ben je er echt even tussenuit. Het gebouw van dit restaurant is bovendien een echte eye-catcher. Kortom een bijzonder sfeervolle locatie voor het restaurant.

Niet alleen de locatie is uniek, ook het concept van het restaurant. Zoveel mogelijk van de ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten worden verbouwd in de eigen moestuin en kwekerij en zijn onbespoten. Er wordt een bewuste keuze gemaakt voor duurzaam vlees en vis van lokale producenten. Het menu is een samenstelling uit verschillende kleine gerechten die los besteld kunnen worden of er kan gekozen worden voor een verrassingsmenu van verschillende gangen.

Glutenvrij uit eten bij Vork en Mes

Bij het reserveren online of telefonisch is het verstandig om vooraf aan te geven dat je glutenvrij wenst te eten zodat er vooraf rekening mee kan worden gehouden. Maar ook ter plekke doorgeven is dit nog mogelijk uiteraard. Verschillende gerechten worden hierop aangepast door de keuken, voor zo ver dit uiteraard gaat, zodat je heerlijk kan genieten. Toen we zelf een bezoek brachten was er zelfs huisgemaakt glutenvrij brood beschikbaar vooraf aan het diner.

Het restaurant Vork en Mes is absoluut een aanrader om een keer langs te gaan! Een culinaire ervaring op een sfeervolle locatie. Absoluut ook geschikt voor speciale gelegenheden te vieren.

Restaurant Vork en Mes

Geef een antwoord